Felix Jaehn följer upp succésinglarna Love on myself och Never alone med Close your eyes för att avsluta 2019 på topp. På singeln samarbetar Felix med Berlin-duon VIZE och vår egna Miss Li på sång. Här blir det skönt upplyftande och rytmisk klubbmusik med bra popkänsla.

POPMUZIK LOVER 2

Close your eyes skrevs 2018 när Jaehn besökte Miss Li i Stockholm, och med hjälp av producentduon VIZE fick de låten att helt falla på plats. Så sparka igång denna klubb-hit för våra spellistor och dansgolv och dansa loss.

Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011