Efter att ha skrivit till artister som Neiked tidigare släppte Elina sin vackra debutsingel Wild enough tidigare i år. Låten blev omedelbart en stor hit för sångerskan och nu är det äntligen dag att följa upp den. 

Nya singeln heter Here with me. Här får vi en än en gång en vacker pianodriven pop-ballad om att leva i nuet. Filmisk och väldigt fin i arrangemanget och det gillar jag ju.  

Sångerskan berättar. 

Följ på Apple Music

”Något som jag försöker påminna mig om varje dag är att uppskatta nutiden. Det är svårt. Det är det mest utmanande för nästan alla idag tror jag. Låten visade sig vara en vänlig påminnelse för mig, att vara närvarande och inte ta någonting självklart. ”

Missa inte: Du hittar även Here with me i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.
Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Elina
Instagram
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011