Duon Music Teacher fortsätter att imponera på mig med sina låtar. Senast var ju singeln Supersonic som släpptes i början av månaden. Nu lämnar de November med singeln Silent thunder. Här bjuder Sebastian och Karl Johan på utmärkt singer-songwriterpop med klassisk popkänsla i arrangemanget, samt en lysande refräng. Låten i sig handlar om ångesten som kryper upp på en under natten och ger insomnia och oro.

Svensk Pop

Med sex singlar under 2019 har det med andra ord blivit en stark start för duon. Ska bli spännande att se vad 2020 har att erbjuda både oss och dem.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.