Så var det dags för den svenska duon Music Teacher att släppa den femte singeln för i år och som grupp. Jag skrev ju om dem när de släppte singeln 51/50 i slutet av sommaren.

Popmuzik in Dolby Atmos

Supersonic minns herrarna Sebastian och Karl Johan tillbaka till högstadietiden och förälskelserna som två tonårskillar kan uppleva. Ni vet, intensivt och större än livet själv. Allt förpackat i en låt som kryddats med snygga stråkar och klassisk poparrangemang, samt med en mer rap-driven inledning av verserna. Lite som att befinna sig i just det sena 90-talet även ljudmässigt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.