Indiepopbandet Karakou bildades 2011 i Uppsala och debuterade med EP:n Hela Världen året därpå. Bandet har sedan dess hållit sig aktuella med att släppa nya singlar och EP:s, samt att de blivit ett uppskattat liveband på scenerna runtom landet. De fick bland annat en stor hit med singeln Nästan ingenting i början av året.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är de aktuella med den charmiga poplåten För evigt. En låt vars synthiga produktion och mysiga stämning fick mig att falla pladask. Lekfull känsla i texten och lite av Belle & Sebastian-stil på det hela. Extra plus för omslaget.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011