Om vi bortser från omslaget, som jag faktiskt tycker är fruktansvärt tacky, så är Unchained en trevlig liten skiva.
Den håller det där Radio Rix-måttet där tyvärr inget sticker ut åt något håll utan följer den typsikt svenska medelvägen när det gäller popmusik, som vi verkar få leva med. Vi slipper några bottennapp, men vi får heller inga låtar som ger mig en wow-känsla.
Molly sjunger riktigt bra och hennes röst och utryck för mig att tro på vartenda ord hon säger. Hon reser sig över den slätstrukna produktionen och lyfter skivan ett snäpp.
Bäst är ändå när hon går all in och blir Agnes Kill this love . Det är så nära toppen vi kommer – även om det är en bit kvar.

Följ på Apple Music

50%

Ladda ner dessa låtar: Kill this love , A little forgiveness , Mirage .

Molly Sanden

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011