Believing in yesterday är titelspåret från Los Angeles-duon Limón Limóns debut-EP. Här bjuder Jason och Rand oss på behagligt drömliknande pop, med skön flyt i melodin och produktionen. På låten sjunger herrarna om att vi ska försöka göra ett så bra avtryck på vår planet – och liv – som möjligt för att skapa en mer positiv framtid för oss alla.

Popmuzik Podcast

Med låten och EP:n skapar Limón Limón något de kallar för future indie. Själv kallar jag det bra, och du kan njuta av både låten och EP:n här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011