Ja men då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Det är Sanna Hansson från Skåne som släpper singeln Love me not under artistnamnet Honeyfreckle. Tillsammans med brodern Hampus skapar de hitig popmusik där inspirationskällorna bland annat är artister som Alphabeat, Carly Rae Jepsen, CHVRCHES och M83. Med andra ord väldigt bra förebilder för bra pop.

Debutsingeln Love me not handlar om att förlora någon du trodde älskade dig, men som aldrig var din från första början. Allt ihopkåpat till en dansant poplåt med medryckande synthar och härligt driv i produktionen.

Om singeln berättar Sanna för bloggen:

”Jag började tänka mycket på hela bildspråket kring leken “älskar, älskar inte”. Det är en intressant tanke att kärlek skulle vara ett riggat spel. Jag tror att det kan vagga en in i falsk trygghet, fast att det egentligen är så enkelt för en av parterna att förstöra allt. Låten Love me not handlar om att förlora någon du trodde älskade dig, men som aldrig var din från första början.”

Låten släpps tillsammans med en musikvideo som skapats i samarbete med talangfulla Simon Roth Kalla, fotograf/filmograf, och Rebecka Wallentin, kreativ assistent/stylist. Du ser resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.