Ja men då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Det är Sanna Hansson från Skåne som släpper singeln Love me not under artistnamnet Honeyfreckle. Tillsammans med brodern Hampus skapar de hitig popmusik där inspirationskällorna bland annat är artister som Alphabeat, Carly Rae Jepsen, CHVRCHES och M83. Med andra ord väldigt bra förebilder för bra pop.

Nordiska Favoriter

Debutsingeln Love me not handlar om att förlora någon du trodde älskade dig, men som aldrig var din från första början. Allt ihopkåpat till en dansant poplåt med medryckande synthar och härligt driv i produktionen.

Om singeln berättar Sanna för bloggen:

”Jag började tänka mycket på hela bildspråket kring leken “älskar, älskar inte”. Det är en intressant tanke att kärlek skulle vara ett riggat spel. Jag tror att det kan vagga en in i falsk trygghet, fast att det egentligen är så enkelt för en av parterna att förstöra allt. Låten Love me not handlar om att förlora någon du trodde älskade dig, men som aldrig var din från första början.”

Låten släpps tillsammans med en musikvideo som skapats i samarbete med talangfulla Simon Roth Kalla, fotograf/filmograf, och Rebecka Wallentin, kreativ assistent/stylist. Du ser resultatet här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.