Ja men då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Det är Sanna Hansson från Skåne som släpper singeln Love me not under artistnamnet Honeyfreckle. Tillsammans med brodern Hampus skapar de hitig popmusik där inspirationskällorna bland annat är artister som Alphabeat, Carly Rae Jepsen, CHVRCHES och M83. Med andra ord väldigt bra förebilder för bra pop.

Popmuzik Lover Patreon

Debutsingeln Love me not handlar om att förlora någon du trodde älskade dig, men som aldrig var din från första början. Allt ihopkåpat till en dansant poplåt med medryckande synthar och härligt driv i produktionen.

Om singeln berättar Sanna för bloggen:

”Jag började tänka mycket på hela bildspråket kring leken “älskar, älskar inte”. Det är en intressant tanke att kärlek skulle vara ett riggat spel. Jag tror att det kan vagga en in i falsk trygghet, fast att det egentligen är så enkelt för en av parterna att förstöra allt. Låten Love me not handlar om att förlora någon du trodde älskade dig, men som aldrig var din från första början.”

Låten släpps tillsammans med en musikvideo som skapats i samarbete med talangfulla Simon Roth Kalla, fotograf/filmograf, och Rebecka Wallentin, kreativ assistent/stylist. Du ser resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011