Den amerikanska sångaren Todd Carey är här aktuell med singeln Don’t know when to quit och med den följer han upp Real love som släpptes tidigare i år.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig handlar om uthållighet och att inte bry sig om vad andra tycker och säger. Todd har ju varit med i musikbranschen i över ett decennium och detta får väl ses som ett tecken att han inte ska gå någonstans. Allt förpackat i en medryckande poplåt med skön melodi som kryddats med kaxig attityd. Så klicka igång låten och dansa loss till Todds senaste singel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011