Då var det dags för Dire Straits-doiftande julmusik från julstaden Göteborg. Det är Timo Räisänen och Henning som samarbetar på singeln Två vise män som handlar om en blöt kväll de båda hade tillsammans mere vid Röda Sten i Göteborg.

Nordiska Favoriter

Låten kommer ju lägligt inför Räisänens julturné Timo Räisänen Tolkar Julen som ger 13 nedslag i julsverige. Där blir det klassiska jullåtar varvat med nytt egetskrivet. Så vill du höra denna live så ska du leta upp var Timo spelar nära dig. Om du inte får tillfälle att kolla in julkonserten så duger det kanske med videon som du ser här ovan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011