Efter singlarna Young hearts och Mislead me är den svenska, Sydney-baserade sångerskan Mila Nile är hon här aktuell med singeln Where did the time go. En låt om att den dagliga pressen man har på sig själv och att hitta tacksamhet i sakerna man har. Allt gjord till en lekfull och medryckande poplåt som hela tiden balanserar mot det vemodiga. Med produktionen av låten har Mila fått hjälp av Dave Hammer.

DOLBY ATMOS

Sångerskan berättar:

”Det är så viktigt att titta tillbaka på ditt liv och komma ihåg att varje del av det har hjälpt till att forma dig. I slutet av dagen skulle jag inte ändra det. För alla människor omkring dig som lever till synes perfekta liv har de alla sina egna kamp. Du kan bara förstå dig själv och leva det liv du lever.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011