Ceara Cavalieri är en 23-årig sångerska från Los Angeles. Hon debuterade med singeln Say something tidigare i år och nu är det dags för sångerskan att följa upp med Trust somebody. Här bjuds vi på medryckande elektronisk pop med härligt ögonblicklig refräng. Låten i sig handlar om att inte vara helt säker på att man kan lita på människor på grund av dåliga erfarenheter. Att du automatiskt bygger upp murar kring dig så ingen kommer för nära.

POPMUZIK SUMMER

Jukt skön melodi och refräng här säger jag, så detta var ju helt klart min påse. Men det är ju standard när det blir såhär popigt och medryckande.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011