En sista fägring av sommaren?! I juli släppte Benjamin Krantz och Viktor Nordström den lekfulla popsingeln Hon sa! Här varvas lättsam produktion med dansant beat och dynamiska vokaler. Texten är tagen från en oskyldig tonårsromans och skildra i detalj uppgång och fall. Är det inte fascinerande hur en människa som ena dagen är ens allt blir ens ingenting. På en sekund ska vackra minnen suddas ut och ögonblick som känts eviga plötsligt bli de sista. Texten bär på stora mått melankoli men detta ackompanjeras snyggt av den väl avvägda pop-nerven och hookiga refrängen. Missade ni den här i somras har ni nu återigen chansen att upptäcka klockren popeufori på svenska.

Nordiska Favoriter
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011