En sista fägring av sommaren?! I juli släppte Benjamin Krantz och Viktor Nordström den lekfulla popsingeln Hon sa! Här varvas lättsam produktion med dansant beat och dynamiska vokaler. Texten är tagen från en oskyldig tonårsromans och skildra i detalj uppgång och fall. Är det inte fascinerande hur en människa som ena dagen är ens allt blir ens ingenting. På en sekund ska vackra minnen suddas ut och ögonblick som känts eviga plötsligt bli de sista. Texten bär på stora mått melankoli men detta ackompanjeras snyggt av den väl avvägda pop-nerven och hookiga refrängen. Missade ni den här i somras har ni nu återigen chansen att upptäcka klockren popeufori på svenska.

Följ på Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.