Efter hits som Running wild och Angry ex är Sinnah här tillbaka med ännu en låt till samlingen.
Fake är en lekfull och dansant poplåt med skönt catchig refräng och känsla. Verkligen ögonblicklig och underhållande. Låten i sig handlar om en kille till en kompis till sångerskan som direkt efter att ha separerat från sin dåvarande flickvän började dejta en ny. Med låten vill sångerskan säga att man behöver inte bete sig som en skitstövel bara för att att man försöker komma över någon. Då blir man oftast bara just en fake som försöker vara någon man inte är.

Popmuzik Lover Patreon

Så rycks med av både låten och budskapet igenom att klicka igång musiken här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011