Efter hits som Running wild och Angry ex är Sinnah här tillbaka med ännu en låt till samlingen.
Fake är en lekfull och dansant poplåt med skönt catchig refräng och känsla. Verkligen ögonblicklig och underhållande. Låten i sig handlar om en kille till en kompis till sångerskan som direkt efter att ha separerat från sin dåvarande flickvän började dejta en ny. Med låten vill sångerskan säga att man behöver inte bete sig som en skitstövel bara för att att man försöker komma över någon. Då blir man oftast bara just en fake som försöker vara någon man inte är.

Apple Music

Så rycks med av både låten och budskapet igenom att klicka igång musiken här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.