Sinnah är tillbaka för att följa upp singeln Angry ex. Ny singeln heter Running wild och här levererar sångerskan en riktigt bra poplåt med stark hitpotential skulle jag säga. Bra puls i produktionen och stark refräng fick i alla fall mig att falla för detta. Hårt.
Än en gång visar de svenska popkvinnorna var skåpet ska stå när det kommer till starka poplåtar.

Favoriter Apple Music

Nu har den även släppts en knippe remixar på singeln. Fyra producenter har lagt sina händer på låten för att få ut den på dansgolven. Producenterna är Roda, Lash, Krysh och Jonah Kaylor.
Du kan lyssna på remixarna här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011