Till ett drivande tempo och vidspridd atmosfär skildrar den amerikanska Carson Ferris sin egna musikresa. I en bransch full av tomma löften och ja-sägare är det otroligt viktigt för Ferris att lyssna på sin magkänsla och ta beslut som gynnar hans resa på lång sikt.

Följ på Apple Music

Inledningsvis hör vi raden ”ta vänster vid nästa korsning”, ett ljud plockat från en GPS som ledde Ferris till producenten Michael Van Wagoner. Musikmötet mellan dessa två kreatörer resulterade i den aktuella singeln Dive alone som Carson redan la skissen till i bilen på väg mot Michael.

Drive alone är en låt om att fatta svåra beslut och ha många människor som säger till dig att du ska göra det här eller det där, och du måste bara göra det du vet är bäst för dig.”

Carson Ferris

Helheten är luftig och Carsons röst osar karaktär som omedelbart tydliggör hans ID. Inspirationen är utan tvekan kommersiell pop, men jag anar även en del country-toner . Mest förtjust är jag i det upplyftande budskapet som med säkerhet kommer inspirera många lyssnare att följa sina egna drömmar.

Följ Carson Ferris på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.