Till ett drivande tempo och vidspridd atmosfär skildrar den amerikanska Carson Ferris sin egna musikresa. I en bransch full av tomma löften och ja-sägare är det otroligt viktigt för Ferris att lyssna på sin magkänsla och ta beslut som gynnar hans resa på lång sikt.

Skicka in din musik

Inledningsvis hör vi raden ”ta vänster vid nästa korsning”, ett ljud plockat från en GPS som ledde Ferris till producenten Michael Van Wagoner. Musikmötet mellan dessa två kreatörer resulterade i den aktuella singeln Dive alone som Carson redan la skissen till i bilen på väg mot Michael.

Drive alone är en låt om att fatta svåra beslut och ha många människor som säger till dig att du ska göra det här eller det där, och du måste bara göra det du vet är bäst för dig.”

Carson Ferris

Helheten är luftig och Carsons röst osar karaktär som omedelbart tydliggör hans ID. Inspirationen är utan tvekan kommersiell pop, men jag anar även en del country-toner . Mest förtjust är jag i det upplyftande budskapet som med säkerhet kommer inspirera många lyssnare att följa sina egna drömmar.

Följ Carson Ferris på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011