Till ett drivande tempo och vidspridd atmosfär skildrar den amerikanska Carson Ferris sin egna musikresa. I en bransch full av tomma löften och ja-sägare är det otroligt viktigt för Ferris att lyssna på sin magkänsla och ta beslut som gynnar hans resa på lång sikt.

Nordiska Favoriter

Inledningsvis hör vi raden ”ta vänster vid nästa korsning”, ett ljud plockat från en GPS som ledde Ferris till producenten Michael Van Wagoner. Musikmötet mellan dessa två kreatörer resulterade i den aktuella singeln Dive alone som Carson redan la skissen till i bilen på väg mot Michael.

Drive alone är en låt om att fatta svåra beslut och ha många människor som säger till dig att du ska göra det här eller det där, och du måste bara göra det du vet är bäst för dig.”

Carson Ferris

Helheten är luftig och Carsons röst osar karaktär som omedelbart tydliggör hans ID. Inspirationen är utan tvekan kommersiell pop, men jag anar även en del country-toner . Mest förtjust är jag i det upplyftande budskapet som med säkerhet kommer inspirera många lyssnare att följa sina egna drömmar.

Följ Carson Ferris på sociala medier.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.