Med In Love släpper sångaren och låtskrivaren Martin Mellvé sitt debutalbum. Albumet bjuder lyssnaren på 14 låtar pop om kärlek och saknad. Som singel från albumet släpper Martin här låten Growing wings. En låt som handlar om att våga släppa sina rädslor och dela med sig av sina känslor. Martin berättar för mig att låten är inspirerad av bland annat Unchained melody och Born to run. Romantiken från den ena och eskapismen från den andra.

POPMUZIK SUMMER

Så ta Martin i handen och låt honom leda vägen på detta äventyr. Gillar du det du hör så är det bara att klicka igång hela albumet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011