Med In Love släpper sångaren och låtskrivaren Martin Mellvé sitt debutalbum. Albumet bjuder lyssnaren på 14 låtar pop om kärlek och saknad. Som singel från albumet släpper Martin här låten Growing wings. En låt som handlar om att våga släppa sina rädslor och dela med sig av sina känslor. Martin berättar för mig att låten är inspirerad av bland annat Unchained melody och Born to run. Romantiken från den ena och eskapismen från den andra.

Dolby Atmos

Så ta Martin i handen och låt honom leda vägen på detta äventyr. Gillar du det du hör så är det bara att klicka igång hela albumet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.