Sett allt är en av låtarna på Helena Alins debut-EP Guld som släpptes idag. Pop på svenska med medryckande och ögonblicklig melodi, så absolut något för dig som uppskattar svenskpop. Låten handlar om att leva efter ens egna normer och sångerskan frågar sig vem som skulle vilja stå vid hennes sida när den fula sanningen om henne själv sipprar fram. Helt klart tänkvärt, då jag tror många känner precis så.

Nordiska Favoriter

Själva EP:n som du även hittar här nedan, består av tre spår skrivna och producerade av sångerskan själv samt mixade av Albin Eidhagen.
Så ge Helena en lyssning eller två här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011