Vi tar oss till Damark denna gång. Där hittar vi artisten med det fyndiga namnet Løv Li. Han har studerat fiol i Berlin och jobbat som producent under några år. Med musikprojektet Løv Li vill han skapa musik för sig själv, och låtar som han själv vill lyssna på. Först ut var singeln I miss you som släpptes tidigare i år och nu är det dags för singeln Criminals.

Popmuzik Popcast

Snyggt producerad låt som mixar pop med R&B samt filmmusik. Saken är den att Løv Li inspirerats mycket av filmmusik igenom åren och sett upp till kompositörer som Hans Zimmer och Steve Jablonsky. Det gör detta väldigt spännande kände jag med stråkarrangemang och tillsammans med de moderna beatsen.

Vad tycket du om Criminals?
Du hör låten här nedan:

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.