Producenten Kasbo från Göteborg är här aktuell med singeln I get you och med den följer han upp debutalbumet Places We Don’t Know från i fjol.
Nya singeln är ett samarbete med sångerskan Lizzy Land från Los Angeles. Resultatet blir behagligt dansant med en puls och ändå en chillad, nästan drömliknande känsla över sig.

DOLBY ATMOS

Om själva låten berättar Kasbo:

I get you var en av de första låtarna jag gjorde efter att jag hade slutfört mitt sista album. Lizzy Land skickade över sången som verkligen talade till mig. Vanligtvis är det huvudsakligen en melodi jag letar efter och sedan mognaden för det lyriska författandet, men med I get you blev jag kär i konceptet, som verkligen inspirerade mig. Hela idén om att någon helt förstår och ser någon – en känsla som jag förstod när jag träffade min betydande andra hälft, ungefär samtidigt som Lizzy Land skickade sången till mig. Själv tror jag att jag gör och känner saker som kanske kan ses som udda eller orättfärdiga. Att träffa Jennifer ändrade verkligen det. Hon var densamma och hon förstod helt de känslor jag hade. Hon fick mig och mina känslor att känna sig riktiga och rättfärdiga – hon fick mig.”

Den 24-årige Kasbo har verkligen exploderat i storhet under det senaste året. Han har uppträtt på bland annat Coachella, Firefly och Life Is Beautiful för att bara nämna några festivaler. Själv märker jag att fler och fler använder honom som referens när de skickar in låtar till bloggen när de ska beskriva sitt sound. Så med det får jag ju anse att han kommit väldigt långt.

Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011