Kasbo + Lizzy Land – I get you

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Producenten Kasbo från Göteborg är här aktuell med singeln I get you och med den följer han upp debutalbumet Places We Don’t Know från i fjol.
Nya singeln är ett samarbete med sångerskan Lizzy Land från Los Angeles. Resultatet blir behagligt dansant med en puls och ändå en chillad, nästan drömliknande känsla över sig.

Om själva låten berättar Kasbo:

I get you var en av de första låtarna jag gjorde efter att jag hade slutfört mitt sista album. Lizzy Land skickade över sången som verkligen talade till mig. Vanligtvis är det huvudsakligen en melodi jag letar efter och sedan mognaden för det lyriska författandet, men med I get you blev jag kär i konceptet, som verkligen inspirerade mig. Hela idén om att någon helt förstår och ser någon – en känsla som jag förstod när jag träffade min betydande andra hälft, ungefär samtidigt som Lizzy Land skickade sången till mig. Själv tror jag att jag gör och känner saker som kanske kan ses som udda eller orättfärdiga. Att träffa Jennifer ändrade verkligen det. Hon var densamma och hon förstod helt de känslor jag hade. Hon fick mig och mina känslor att känna sig riktiga och rättfärdiga – hon fick mig.”

Den 24-årige Kasbo har verkligen exploderat i storhet under det senaste året. Han har uppträtt på bland annat Coachella, Firefly och Life Is Beautiful för att bara nämna några festivaler. Själv märker jag att fler och fler använder honom som referens när de skickar in låtar till bloggen när de ska beskriva sitt sound. Så med det får jag ju anse att han kommit väldigt långt.

Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.