Under en ganska lång tid har jag eftersökt en bra och fullständig kalender över livespelningar i Göteborg. Ett ställe där jag kan hitta samtliga konserter, om det så är barspelning, större konsert på Pustervik, Stora Teatern eller Oceanen samt självklart Ullevi och Scandinavium.

Nordiska Favoriter

Oftast så behöver man ha koll på olika Facebook-event som kanske, om man har tur, dyker upp i ens flöde. Men för de som inte har Facebook eller som kanske inte följer varje lokal i hela regionen där de kanske, möjligen kan bli konsert, så behövs något annat.

Därför började jag sammanställa konserter i Göteborg i en eventkalender här i bloggen. Något som jag tänkte skulle gå ganska snabbt, men det visade sig att spelningar i Göteborg är det många av och på de flesta av ställen. Så några dagar senare hade jag fått ihop en grund av de större arrangörerna. Sedan började jag lägga till mindre spelningar på barer och restauranger.

Nu känns det i alla fall som listan är tillräckligt uppdaterad – men långt ifrån komplett. Sedan ska jag bara underhålla och lägga till nya spelningar så snart de presenteras.

Från och med nu kan du hitta en lista över aktuella spelningar i bloggens evenemangskalender som du har via länken här, eller via bloggmenyn.

Är du arrangör av musikevent i form av konsert (inte rena dansklubbar) så får du gärna skicka över Facebook-länken till eventet till mig via min mailadress.

Hoppas du hittar ditt favoritevent med hjälp av bloggens eventkalender.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.