Under en ganska lång tid har jag eftersökt en bra och fullständig kalender över livespelningar i Göteborg. Ett ställe där jag kan hitta samtliga konserter, om det så är barspelning, större konsert på Pustervik, Stora Teatern eller Oceanen samt självklart Ullevi och Scandinavium.

Nordiska Favoriter

Oftast så behöver man ha koll på olika Facebook-event som kanske, om man har tur, dyker upp i ens flöde. Men för de som inte har Facebook eller som kanske inte följer varje lokal i hela regionen där de kanske, möjligen kan bli konsert, så behövs något annat.

Därför började jag sammanställa konserter i Göteborg i en eventkalender här i bloggen. Något som jag tänkte skulle gå ganska snabbt, men det visade sig att spelningar i Göteborg är det många av och på de flesta av ställen. Så några dagar senare hade jag fått ihop en grund av de större arrangörerna. Sedan började jag lägga till mindre spelningar på barer och restauranger.

Nu känns det i alla fall som listan är tillräckligt uppdaterad – men långt ifrån komplett. Sedan ska jag bara underhålla och lägga till nya spelningar så snart de presenteras.

Från och med nu kan du hitta en lista över aktuella spelningar i bloggens evenemangskalender som du har via länken här, eller via bloggmenyn.

Är du arrangör av musikevent i form av konsert (inte rena dansklubbar) så får du gärna skicka över Facebook-länken till eventet till mig via min mailadress.

Hoppas du hittar ditt favoritevent med hjälp av bloggens eventkalender.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011