Hitta livespelningar i Göteborg

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Under en ganska lång tid har jag eftersökt en bra och fullständig kalender över livespelningar i Göteborg. Ett ställe där jag kan hitta samtliga konserter, om det så är barspelning, större konsert på Pustervik, Stora Teatern eller Oceanen samt självklart Ullevi och Scandinavium.

Oftast så behöver man ha koll på olika Facebook-event som kanske, om man har tur, dyker upp i ens flöde. Men för de som inte har Facebook eller som kanske inte följer varje lokal i hela regionen där de kanske, möjligen kan bli konsert, så behövs något annat.

Därför började jag sammanställa konserter i Göteborg i en eventkalender här i bloggen. Något som jag tänkte skulle gå ganska snabbt, men det visade sig att spelningar i Göteborg är det många av och på de flesta av ställen. Så några dagar senare hade jag fått ihop en grund av de större arrangörerna. Sedan började jag lägga till mindre spelningar på barer och restauranger.

Nu känns det i alla fall som listan är tillräckligt uppdaterad – men långt ifrån komplett. Sedan ska jag bara underhålla och lägga till nya spelningar så snart de presenteras.

Från och med nu kan du hitta en lista över aktuella spelningar i bloggens evenemangskalender som du har via länken här, eller via bloggmenyn.

Är du arrangör av musikevent i form av konsert (inte rena dansklubbar) så får du gärna skicka över Facebook-länken till eventet till mig via min mailadress.

Hoppas du hittar ditt favoritevent med hjälp av bloggens eventkalender.


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.