Efter att ha hamnat här i bloggen med singeln Worth it! är det nu dags för sångaren Brendan Foery att återvända hit med singeln Dear depression. En medryckande och pulserande poplåt som blev väldigt personlig för Brendan. Saken var den att planerade att skriva en låt till någon annan till en början, men låten utvecklades till något helt annat. Så det blev lite av en personlig pepp-låt att ta kontroll över sig själv och inte låta hjärnspökena ta över. Resultatet är som sagt dansant och lekfullt, lite så som det ska vara när man tar kontroll över livet.

Popmuzik Podcast
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011