Plusgrader är en popgrupp från Norrköping som firar 20 år i år, och som består av Daniel Forsberg , Sara Bokvist, Johan André, Henry Kieksi och Michael Lazar. Bandet släppte senast EP:n Relevant som kom 2014 och efter det har det tyvärr inte släppts så mycket mer med gruppen. Men nu inför kalaset är det dags med nytt.

Popmuzik Podcast

Som födelsedagspresent till fansen släpper de här singeln Vem tar över. En låt om att alla är utbytbara. Presterar du inte tillräckligt bra finns det alltid någon annan som väntar på sin tur och är redo att ta över. Allt förpackat i en stark poplåt med mörk känsla och som byggs upp med snygg puls i melodin. Så väldigt tilltalande säger jag och visst går det bra att tänka på gruppen Kent när man hör produktionen.

Vem tar över är producerad av Anders Berlin och du hör resultatet här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011