Jesper Petersson – Aldrig min

Det var ett tag sedan vi hörde något från Jesper Petersson. Han upptäcktes ju i Idol 2016 och har sedan dess släppt singeln Min egen väg 2017. Sedan blev det väldigt tyst om artisten från Linköping – som numera bor här i Göteborg.

Men nu är det dags för Jesper att släppa singeln Aldrig min som är en fin pop-ballad om olycklig kärlek. Låten är skriven av sångaren tillsammans med Caroline Lanté som även producerat låten.

Jesper berättar:

“Det känns fantastiskt att släppa ny musik och att få göra det med Signe Victorine! Jag är så oerhört stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans och hoppas verkligen att de som lyssnar ska gilla det!

Låten handlar om olycklig kärlek, dumma beslut och att stå upp för sig själv. Som singel tror jag det är lätt att man ibland kastar sig in med lite för stora känslor i lösa förbindelser. Jag har tröttnat på det nu.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
     
   Låt mig hjälpa dig promota ditt nästa släpp.
Välkommen till Popmuzik Promotion. Musikpromotion på rätt sätt.


Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Jesper Petersson – Aldrig min" A few seconds ago

Comments are closed.