pop

Jesper Petersson – Aldrig min

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Det var ett tag sedan vi hörde något från Jesper Petersson. Han upptäcktes ju i Idol 2016 och har sedan dess släppt singeln Min egen väg 2017. Sedan blev det väldigt tyst om artisten från Linköping – som numera bor här i Göteborg.

Men nu är det dags för Jesper att släppa singeln Aldrig min som är en fin pop-ballad om olycklig kärlek. Låten är skriven av sångaren tillsammans med Caroline Lanté som även producerat låten.

Jesper berättar:

“Det känns fantastiskt att släppa ny musik och att få göra det med Signe Victorine! Jag är så oerhört stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans och hoppas verkligen att de som lyssnar ska gilla det!

Låten handlar om olycklig kärlek, dumma beslut och att stå upp för sig själv. Som singel tror jag det är lätt att man ibland kastar sig in med lite för stora känslor i lösa förbindelser. Jag har tröttnat på det nu.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.