Det var ett tag sedan vi hörde något från Jesper Petersson. Han upptäcktes ju i Idol 2016 och har sedan dess släppt singeln Min egen väg 2017. Sedan blev det väldigt tyst om artisten från Linköping – som numera bor här i Göteborg.

Favoriter Apple Music

Men nu är det dags för Jesper att släppa singeln Aldrig min som är en fin pop-ballad om olycklig kärlek. Låten är skriven av sångaren tillsammans med Caroline Lanté som även producerat låten.

Jesper berättar:

”Det känns fantastiskt att släppa ny musik och att få göra det med Signe Victorine! Jag är så oerhört stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans och hoppas verkligen att de som lyssnar ska gilla det!

Låten handlar om olycklig kärlek, dumma beslut och att stå upp för sig själv. Som singel tror jag det är lätt att man ibland kastar sig in med lite för stora känslor i lösa förbindelser. Jag har tröttnat på det nu.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.