Pikes kunde höra här i bloggen när han debuterade med singeln Luc De Riu för ett år sedan. Året har bjudit på många singlar signerat artisten, samt EP:n People In Cars som släpptes för bara en månad sedan.

POPMUZIK LOVER 2

Men varför ligga på latsidan när man kan vara kreativ och släppa nya poplåtar? För här kommer nya singeln Honey wasp. Här bjuder sångaren oss på en funkig och skönt medryckande poplåt som i grunden handlar om avundsjuka från sångaren mot de som kan visa känslor.

”Tyvärr finns det fortfarande en liten röst från min barndom inom mig som säger att det är fel att våga visa mig själv svag, prata om mina brister och visa mig sårbar. Jag tror att detta är ett problem som många människor kan relatera till, särskilt den grupp människor som fortfarande är mest genomsyrad av machokulturen.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011