Fem bästa musiktipsen – vecka 15, 2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Äntligen ny vecka. Måndag betyder ju att det är dags att sammanställa de bästa låtarna från bloggen under förra veckan. Så här har du fem låtar jag tycker du ska lyssna på ännu en gång.

Anna & The Sea – Will you let me wear your shirt tonight

Filmiskt och vackert blir det när Anna & The Sea släpper sin nya singel Will you let me wear your shirt tonight. Extra plus för kören i refrängen. Det är de där kryddorna i en låt som gör den extra tilltalande tycker jag.

Ruti – Racing cars

Vinnaren av fjolårets The Voice UK imponerar stort med debuten Racing cars. Vemodig röst och stark melodi och produktion fick detta att stå ut i mängden för mig. Helt klart en imponerande början för sångerskan.

Hot Chip – Hungry child

Hot Chip är alltid ett kärt återseende. När de nu släpper första singeln från kommande albumet fick det mig i alla fall att längta till releasen extra mycket. Lägg sedan till en helt lysande video med Martin Starr och Milana Vayntrub i huvudrollerna.

Malynda Hale – Story

Stark låt om USAs alla uteliggare framförd av Malynda Hale. Mäktig låt där Hale visar upp sin magiska röst och ett viktigt ämne. Så lyssna och njut, samt skänk ämnet lite eftertanke.

RØYLS – Savages

Trion RØYLS debuterar med den energifyllda poplåten Savages och imponerar stort på mig. Stark melodi och ögonblicklig produktion är liksom tillräckligt för att helt fånga mitt intresse här.


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.