Med inspiration av Alice i Underlandet kan du här uppleva den senaste musikvideon med den Los Angeles-baserade artisten Mehro. Låten i sig heter Laughing och är tagen från artistens senaste album Trauma Lullabies och ger oss en gitarrdriven och drömliknande poplåt som lyfts fram av sångarens mjuka, nästan viskande röst. Att det blir lite som Z-generationens svar på Elliot Smith är kanske inte superkonstigt, då Mehro blivit väldigt inspirerad av honom.

Nordiska Favoriter

För regin av musikvideon står Jennifer Morrison och Mehro själv. Du ser resultatet här i bloggen. Glöm inte att spara ner en genväg till bloggen på hemskärmen i din mobil. På det viset är ny musikinspiration ett klick bort. Välj ”Lägg till på hemskärmen” under delningsknappen i din webbläsare. Sedan är det klart och du hittar en Popmuzik-ikon på din hemskärm. På det viset kan du även få sporadiska notiser från bloggen när det finns nya inlägg.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011