Den australiensiska musikern Archy Stranger har haft ett hektiskt 2019. Sedan debuten Rumours i Maj har han hinnit med en hel EP till Juli, som även innehöll ytterligare singeln Home.

Apple Music Svensk Pop

Nu har det dock varit tyst några månader, och det är med andra ord dags för Archy Stranger att släppa singeln Whenever you want inför hösten. Nya låten bjuder på en mörkare känsla än EP:n, men ändå ger den oss en skön nästan hypnotisk känsla när vi kastar oss in i producentens ljudlandskap. Riktigt skön känsla skulle jag säga, så definitivt värd att kolla in här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.