Spotify gör det snart möjligt att blocka artister du inte vill höra.

Det jag gillar med Spotify är att de är väldigt innovativa och framåt i allt de gör. De är snabba med att skapa funktioner på eller kring sin plattform som hela tiden gör den bättre.

Senast ut är möjligheten att välja bort artister som du inte vill lyssna på. Lite som att blocka vänner i ens Facebook-flöde (de finns kvar som vänner men du behöver aldrig se vad de skriver öppet på sin tidslinje) så kommer dessa artister inte höras i spellistor eller radiostationer.
Så om du tillexempel inte vill höra något med R. Kelly – som var den heta potatisen i veckan efter att han sexuellt ofredat kvinnor under 25 år – så kan du snart blocka honom och du behöver aldrig mer höra hans musik (och med det skänka pengar till honom).

Själv tycker jag detta är en lysande idé.
Tänk att slippa höra tråkiga hiphop-artister eller den där trötta rockartisten i spellistorna per automatik. Ett klick och allt med Stiftelsen, Post Malone eller Travis Scott är som bortblåst från alla listor med aktuell musik. Himmelriket.
Hade man bara kunnat välja bort all auto-tunead svensk hip-hop per automatik också så hade mitt liv blivit så mycket bättre. Men nu kan jag snart plocka bort dem en efter en på artistnivå och göra Spotify lite mer poppigt.

Exakt när funktionen att blocka / mutea artister dyker upp återstår att se. Men Spotify brukar vara ganska snabba på att gå från beta till lanserad produkt, så jag skulle tro inom någon vecka.


Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Spotify gör det snart möjligt att blocka artist..." A few seconds ago

Comments are closed.