Like water är ett samarbete mellan producenten Bonsai Mammal och sångerskan Lils och är första smakprovet från EP:n Gummy som släpps i Januari. 
Här bjuder de oss på skönt rytmisk, men ändå chillad dansmusik. Väldigt behaglig skulle jag säga och det blir väldigt fint tillsammans med Lils röst. 
Innan Like water har Bonsai Mammal bland annat släppt singlarna For you och Alligator som finns att höra på de olika streamingtjänsterna. Så kanske kan vara värt att kolla in om du gillar det du hör här nere. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Chill för Apple Music. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Bonsai Mammal
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.