Like water är ett samarbete mellan producenten Bonsai Mammal och sångerskan Lils och är första smakprovet från EP:n Gummy som släpps i Januari. 
Här bjuder de oss på skönt rytmisk, men ändå chillad dansmusik. Väldigt behaglig skulle jag säga och det blir väldigt fint tillsammans med Lils röst. 
Innan Like water har Bonsai Mammal bland annat släppt singlarna For you och Alligator som finns att höra på de olika streamingtjänsterna. Så kanske kan vara värt att kolla in om du gillar det du hör här nere. 

Svensk Pop Apple Music

Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Chill för Apple Music. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Bonsai Mammal
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011