God only knows är min absoluta favoritlåt med The Beach Boys. Tagen från albumet Pet Sounds från 1966. Jag har en liten löjlig tanke att om jag någonsin skulle söka till Idol var det just den låten som jag skulle ha sjungit. Nu är det väl si sådär 25 år försent för det, så ni behöver inte vara oroliga att ni behöver höra ”min version” av låten – men jag har en ganska tydlig bild i skallen hur jag skulle tolka den.

Med det sagt, så är det en låt som man måste trippa försiktigt fram om man ska tolka. Så därför blev jag väldigt glad och positivt överraskad av Raigns tolkning av låten. Pampig och dramatisk, med stora Hans Zimmer-trummor och Florence + The Machine-pondus i rösten. Riktigt imponerande. 

Låten är tagen från sångerskans debutalbum Sign som släpptes i veckan. 
Lyssna och njut. 

Popmuzik Podcast

Missa inte: Du hittar även God only knows i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Raign
Instagram
Facebook
Twitter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011