Fem bästa musiktipsen – vecka 38

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ny vecka avklarad och det är återigen söndag – ja, veckorna verkligen flyger fram känner jag. 
Så det är dags att blicka tillbaka över de dagar som gått och sammanfatta veckan med fem musiktips som du bör lyssna på en extra gång eller absolut inte missa. 

Coyle Girelli – Love kills

Vemodig crooner-pop som för tankarna till Weeping Willows och Roy Orbison. Det är snyggt dramatiskt och med de där stora gesterna och rösten. Svårt att inte bli helt förälskad i detta. 


Rhys – Starfish

Rhys slutar aldrig att imponera! På nya singeln Starfish samarbetar sångerskan med ingen mindre än Felix Sandman och slänger ihop en av månadens bästa låtar. Som vanligt är det låtar om avslutade förhållanden som är de bästa. 


Raign – God only knows

Jag har alltid älskat The Beach Boys odödliga klassiker God only knows. Här blir den filmisk och pampig när Raign tar sig an låten och kryddar den med Hans Zimmer-pampighet och Florence + The Machine-pondus. 


Mathew V – The Coast

Ett av de mer spännande namnen inom HBT-pop just nu är utan tvekan Mathew V från Kanada. Hans senaste singel The Coast är helt klart min påse med pulserande pop som känns som det perfekta soundtracket till en road trip. 


The Lovers Of Valdaro – I promised myself

Älskar denna covern ändå. Älskar originalet och älskar hur The Lovers Of Valdaro behandlar den med så mycket värdighet och ändå lyckas göra något eget av arrangemanget, utan att göra en lökig kopia. 
Det är drama, stora känslor och fantastisk pop ihopkokat på 3:30. 


Du hittar löpande ny musik i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Så följ spellistan för att löpande hitta de bästa poplåtarna.

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.