Ny vecka avklarad och det är återigen söndag – ja, veckorna verkligen flyger fram känner jag. 
Så det är dags att blicka tillbaka över de dagar som gått och sammanfatta veckan med fem musiktips som du bör lyssna på en extra gång eller absolut inte missa. 

POPMUZIK LOVER 2

Coyle Girelli – Love kills

Vemodig crooner-pop som för tankarna till Weeping Willows och Roy Orbison. Det är snyggt dramatiskt och med de där stora gesterna och rösten. Svårt att inte bli helt förälskad i detta. 


Rhys – Starfish

Rhys slutar aldrig att imponera! På nya singeln Starfish samarbetar sångerskan med ingen mindre än Felix Sandman och slänger ihop en av månadens bästa låtar. Som vanligt är det låtar om avslutade förhållanden som är de bästa. 


Raign – God only knows

Jag har alltid älskat The Beach Boys odödliga klassiker God only knows. Här blir den filmisk och pampig när Raign tar sig an låten och kryddar den med Hans Zimmer-pampighet och Florence + The Machine-pondus. 


Mathew V – The Coast

Ett av de mer spännande namnen inom HBT-pop just nu är utan tvekan Mathew V från Kanada. Hans senaste singel The Coast är helt klart min påse med pulserande pop som känns som det perfekta soundtracket till en road trip. 


The Lovers Of Valdaro – I promised myself

Älskar denna covern ändå. Älskar originalet och älskar hur The Lovers Of Valdaro behandlar den med så mycket värdighet och ändå lyckas göra något eget av arrangemanget, utan att göra en lökig kopia. 
Det är drama, stora känslor och fantastisk pop ihopkokat på 3:30. 


Du hittar löpande ny musik i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Så följ spellistan för att löpande hitta de bästa poplåtarna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011