Dags för en ny debut i bloggen.
Det är duon Girl Crush som huserar i London av en svensk och en britt. Musiken är drömlik och sjukt härlig. Definitivt ett lyssningsbart tips såhär på tisdagen.
Duon i sig är för övrigt även en modeprojekt, så antar att låten är perfekt på catwalken. Om inget borde de göra drömpop man kan posera till. Det känns som det nya svarta.
Vi får se var gruppen tar oss. Men som sagt, jag gillar var den startade i alla fall.

Svensk Pop

Missa inte: Du hittar även Small talk i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Girl Crush
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.