Premiär i Being Blogged NY
Joel Sundholm är tillbaka!
Senast vi hörde från sångaren från Umeå var April med singeln Vinterns sista suck.
Men nu får vi första låten från hans kommande EP #BusinessAsUsual som släpps den 1:a December. Vi borde leva våra liv är en kärleks- och närhetstörstande sång i ren och skär carpe diem-anda. Resultatet är en låt som växer från det lilla och försiktiga till det stora poplandskapet. Som klippt och skuren för mig skulle jag säga. I dessa Så Mycket Bättre-tider är det svårt att inte dra parallell till Tomas Andersson Wij när det kommer till känsla. Men Joel har ju även jämförts med både Kent och Uno Svenningsson, så ni har en aning om nivån på det hela.
Premiär är det här i bloggen och det är alltid en ära att få bjuda på bra pop på svenska.

Nordiska Favoriter

Joel Sundholm
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011