Världens coolaste ALMA visar att det det inte bara är NOKIA och Fazer som är bra saker från Finland. De är även grymma på popmusik har det visat sig.
Senaste singeln hette Chasing high och blev en galet stor succé för sångerskan. Nu heter den Phases och denna gång har hon bjudit in French Montana i sångbåset. Men godsakerna slutar inte där. Låten är skriven tillsammans med ingen mindre än Charli XCX, som med sin känsla för extra bra poplåtar hjälper till att göra Phases till just extra bra.
Nu finns det en video till låten, regisserad av just Charli XCX. Inspelad i ett rum med massa partysugna människor och en hel del hångel. Livet i en låda så att säga. Fast till bra musik.

Apple Music Svensk Pop

ALMA
@Facebook

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.