Världens coolaste ALMA visar att det det inte bara är NOKIA och Fazer som är bra saker från Finland. De är även grymma på popmusik har det visat sig.
Senaste singeln hette Chasing high och blev en galet stor succé för sångerskan. Nu heter den Phases och denna gång har hon bjudit in French Montana i sångbåset. Men godsakerna slutar inte där. Låten är skriven tillsammans med ingen mindre än Charli XCX, som med sin känsla för extra bra poplåtar hjälper till att göra Phases till just extra bra.
Nu finns det en video till låten, regisserad av just Charli XCX. Inspelad i ett rum med massa partysugna människor och en hel del hångel. Livet i en låda så att säga. Fast till bra musik.

Svensk Pop Apple Music

ALMA
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011