Det känns som Alice Boman hyllas för varje sak sångerskan tar sig an. Det med all rätt säger jag. Det är få sångerskor i Sverige som har en så trollbindande effekt med sin musik. Vackert och vemodigt. Enkla snygga arrangemang och en behaglig röst. Svårare än så är det nog inte.
Nu har hon släppt singeln Dreams vars video spelats in i Vårhallarna vid Simrishamn av Jeanne Lula Chauveau.

Nordiska Favoriter

”Vårhallarna, som är platsen där den här videon spelades in, betyder jättemycket för mig. Min mormor har ett hus bara två minuter därifrån så jag har spenderat väldigt mycket tid där, och varje gång jag kommer tillbaka blir jag lika lugn inombords. Nu är det oklart om min mormor kommer att behålla huset eller inte. Så jag ville att Vårhallarna skulle vara kärnan i den här videon, som en slags hyllning till platsen och till alla minnen.”

Alice Boman
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011