Filmiskt, vackert och drömliknande med Sportsman (Per Magnusson) som med singeln Running On A Beach släpper första smakprovet från hans kommande debutalbum Neverland som släpps den 2:e juni.
Neverland är elva spår av romantisk R&B-pop som växt fram under tre år. En skamlös utforskning av sorgfri ungdom och hur dess minnen följer oss in i vuxenlivet. Per ville spara sitt förflutna och sitt nu på albumet; allt från när ”pappa gav mig en liten knuff när jag tog mina första steg ut på en fotbollsplan” till ”att gifta sig på en strand med en havsörn svävande ovanför”.

Popmuzik Podcast

Per berättar om singeln:
Running On A Beach är skriven i Tanzania. Jag bodde i en liten stuga på stranden. Hög på malariamedicin vaknade jag till ljudet av en minaret tidigt på morgonen, övertygad om att muezzinen sjöng min sång med en sorglig, auto-tunad röst. Jag kände lukten av gräs, som om någon rökte precis utanför mitt fönster. Jag gick upp – rakt ut på stranden – och sprang i soluppgången, förbi fulla fiskare och kvinnor som spann sjögräs. Den här låten handlar om de magiska timmarna, i gränslandet mellan dröm och verklighet.”



Sportsman
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011