BF/C är en svensk duo som består av Barish Firatli och Joel Magnusson. För den som vill veta: BF/C står för just Barish Firatli & Californiaman (som Joel tagit som artistnamn).

Nordiska Favoriter

De är nu aktuella med singeln The sun ain’t gonna shine anymore. Låten i sig är inte en nytolkning av The Walker Brothers hit från 1966, utan en nyskriven pärla. Här bjuder BF/C oss på en folk-poplåt som målar upp en hopplös utsikt med klen förtröstan och samtidigt med glimten i ögat. Men grunden är det viktiga ändå – att vi alla går mot en dystrare framtid. Om då jordens undergång har detta soundtrack så är det ändå någon form av tröst måste jag säga.

BF/C

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.