Premiär i Being Blogged NYJeL är en duo baserad i Stockholm som består av en ryss och en amerikan – post kalla kriget-samarbete skulle man kunna säga. De har tidigare släppt tre singlar ihop varav Six Feet Under Water var den senaste och som blev en stor viral hit för herrarna.
Nu är de aktuella med singeln Crazy Enough, som är en lekfull låt där innovativa beats och popmelodier vävs samman i ett medryckande resultat. Låten är tagen från albumet The Cold War Chronicles.
JeL berättar här om singeln:
Crazy Enough är vår 4:e singel men det var det den första vi gjorde tillsammans. Vi skrev det i mitt vardagsrum på cirka 10 minuter, och spelade in demon i min garderob, sägen amerikanen.
Den handlar om en hemlighet som absolut inte får komma ut. Ju längre låten går upptäcker vår huvudperson att hans ”behov” är så stort att han tillslut kapitulerar och bara kör fullt ut.”

DOLBY ATMOS

Idag är det premiär för videon till Crazy Enough här i bloggen.
För regin står Simon Thil och jag bad bandet berätta lite om videon och bakgrunden till den:
”Vi ville skapa en mörk video, ännu mörkare än själva låten. Vi ville personifiera det så kallade ”behovet” så vi gjorde en modern tolkning av Alice i Underlandet där Hattmakaren är den förmögna psykopaten som på sin fritid ägnar sig åt att kidnappa kvinnor. Förutom att visualisera denna mörka hemlighet ville vi även skapa en twist i berättelsen, därav övertar offret själv rollen som Hattmakaren i slutet av videon.”

JeL
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011