Svenska pop/soulsångerskan LÉON har nu släppt en video för senaste singeln Liar som igår premiärspelades på Time.com. Det är en avskalad LÉON vi får se i nya musikvideon som skildrar sårbarhet och ett brustet hjärta på ett vackert och ärligt sätt. Låten och videon handlar om att gå igenom en tuff period efter att ha fått veta att den man älskar varit otrogen mot en.

POPMUZIK LOVER 2

Musikvideon visar hur ont det kan göra att bli sviken av den man älskar. Att man har oändligt många tankar som snurrar i ens huvud som håller en vaken om nätterna. Man vet kanske inte riktigt hur man ska hantera situationen, är det värt att förlåta personen som sårat en så djupt eller ska man försöka gå vidare?

Detta sa LÉON om låten Liar i en tidigare intervju med Popmuzik:
”Många dömer folk som stannar i förhållanden om nån har varit otrogen eller så. Man känner att folk kollar ner på en eller att folk dömer en om man stannar kvar i en relation om nån varit otrogen mot en. Man vet aldrig själv hur det är om man inte varit i den situationen så om man är med nån som man verkligen älskar och så händer nånting då kanske det inte är så himla lätt och bara ”Ah jag skiter i det här”. Det är väl det som den handlar om att vara nånstans där i mitten och inte veta om man ska stanna eller gå.”

LÉON
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Jag är Stina, en 21-åring som studerar marknadskommunikation på Stockholms Universitet. Går kanske på lite för många konserter och lyssnar alltid på musik. Hos mig spelas framförallt olika typer av pop, indie och elektroniskt. Rihanna får mig att gå ned på knä.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011