Laura Nox har släppt videon till hennes lysande singel Save a Little Love som släpptes för ett tag sedan. Med pulserande beats och mörka synthar bjuder den svenska sångerskan på en imponerande debutsingel. Man verkligen förstår att en av hennes största inspirationskällor är just Depeche Mode när man hör den.
Låten skrevs efter den flykingvåg som nådde Sverige i fjol och hur dåligt politikerna och många invånare hanterade människor i nöd. Att det är så lätt att vända bort när något blir lite jobbigt.

Följ på Apple Music


Laura Nox
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011