Why Don’t You Bring Me Flowers? är tredje singeln från Roxettes senaste album Good Karma . SOm original var det en pianoballad, men här har Addeboy vs Cliff gjort om den till en poppig och mer dansant låt, vilket den faktiskt var tänkt som från början.
”Jag skrev Why Don’t You Bring Me Flowers? som en upptempolåt och spelade in demon så också. Men i studion ville Marie prova den som ballad och det funkade ju också fantastiskt bra så vi gav ut den versionen på Good Karma.
Till singelversionen kändes det kul att testa originalidén, så vi kontaktade producentduon Addeboy vs Cliff som vi samarbetade mycket med på albumet. Det slutade med att vi behöll sången och i princip gjorde om allt annat. Det blev en ny låt, som är mer i linje med den ursprungliga tanken”, berättar Per Gessle .
Resultatet är helt i min stil, och du hör det här:

Nordiska Favoriter

Roxette
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011