Tove Lo släppte som bekant albumet Lady Wood i fredags och med det följde hon upp debuten Queen of the Clouds . Idag fick vi den 30-minuter långa filmen Fairy Dust , som är regisserad av Tim Erem som även skrivit manuset tillsammans med Tove. I filmen kan vi se Tove spela mot Lina Esco som vi bland annat sett i Kingdom och Flaked . Lina är även känd feministaktivist och en av de drivande personerna bakom free the nipple-rörelsen. Filmen innehåller musik från albumet för att utgöra dess soundtrack.
Kolla in filmen här.

DOLBY ATMOS


Tove Lo
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011