Ända sedan jag hörde Magic Nordik Sonar s debut-EP LYNX LYNX har jag varit förälskad i den.
Inte så konstigt kanske. Det pop i stil med ABBA s The Visitor , en produktion som skulle göra Pet Shop Boys stolta, samt den där episka känslan The Sound of Arrow s hade på Into the Clouds och Nova .
Den har liksom blivit soundtracket för 2016, och ett måtto som känns väldigt inspirerande: ”You can turn my dreams to Magic”.
Nu har de släppt låten i en radio edit, och då måste jag ju än en gång skriva om den här i bloggen för ja, Nordik Sonar, ni har i alla fall fått en magisk låt att för mig bli en stor hit!

Favoriter Apple MusicNordik Sonar
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011