Även om vi här i Sverige är väldigt öppna och accepterar homosexuella, finns det fortfarande länder där det är belagt med dödsstraff att älska någon av samma kön. Ibland pyr det upp hat även här i Sverige av oförstådda människor som tycker homosexualitet är en styggelse.
Det hatet och föraktet blev till en låt av managern och sociala medier-entreprenören Daff Kjellström .
”Jag skrev den här låten tillsammans med min kompis en kväll när jag kom hem och var så trött på hur folk stirrade snett på en. Vi skrev klart låten på några timmar men trots det tog det nästan ett år innan projektet var redo att lanseras.”
Här kan ni se videon till årets stoltaste låt.

POPMUZIK LOVER 2


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011