Anders Boson
Premiär i Being Blogged NYNi kanske känner igen namnet Anders Boson från Fibes, oh fibes! som han i början var en del av.
Han hoppade sedan av gruppen för att istället satsade på sin egna musik och släppte 2010 albumet Don’t Let Go , som var mer jazzpoppigt.
Nu är han tillbaka med albumet New Beginnings som släpps till sommaren. Albumet är producerat av Mathias ”Nille” Nilsson som även var med och producerade Fibes, oh fibes!
Första smakprovet från albumet heter Prelude , och är en pianoballad med vackert stråkarrangemang som ger oss en fingervisning om vad som komma skall.
Har ni vägarna förbi KOM Bar här i Göteborg så kan ni träffa Anders där den 21a April när han håller en exklusiv spelning på releasedagen av singeln.
Men redan idag kan ni se och framförallt lyssna på den fina låten här hos POPMUZIK.

POPMUZIK SUMMER

Anders Boson
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011