Efter en rad hyllade popsinglar under 2015 släpper Hanna Järver EPn Närke den 27:e April. Det är en samling låtar om resan från ung till vuxen och om hur det är att komma tillbaka till sin hemstad när man flyttat därifrån.
Men först släpptes singeln och videon Alabamatröjan . Dansant och poppigt till tusen blir det denna gång, och självklart går jag igång på alla cylindrar.
Hanna själv säger detta om nya singeln:
”Jag har en tröja som det står Alabama på som jag slänger på mig typ varje gång jag kommer hem. När jag skrev låten blev den som en symbol för vardagen och att bara göra saker på rutin. Det är så lätt att bara köra på med sitt liv som vanligt utan att ifrågasätta varför eller hur det egentligen känns. Eller att göra saker för att andra förväntar sig det av en, får panik av sånt!!”

Popmuzik in Dolby Atmos


Hanna Järver
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.