Efter en rad hyllade popsinglar under 2015 släpper Hanna Järver EPn Närke den 27:e April. Det är en samling låtar om resan från ung till vuxen och om hur det är att komma tillbaka till sin hemstad när man flyttat därifrån.
Men först släpptes singeln och videon Alabamatröjan . Dansant och poppigt till tusen blir det denna gång, och självklart går jag igång på alla cylindrar.
Hanna själv säger detta om nya singeln:
”Jag har en tröja som det står Alabama på som jag slänger på mig typ varje gång jag kommer hem. När jag skrev låten blev den som en symbol för vardagen och att bara göra saker på rutin. Det är så lätt att bara köra på med sitt liv som vanligt utan att ifrågasätta varför eller hur det egentligen känns. Eller att göra saker för att andra förväntar sig det av en, får panik av sånt!!”

Favoriter Apple Music


Hanna Järver
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011