Anton Hildorsson - We are together (Video)

Popmuzik Podcast

Idag fick jag ett mail från Anton Hildorsson som befinner sig i norra Thailand där han volontärarbetar på ett hem för barn/ungdomar. I en tid när världen känns upp och ner känns det hoppfullt när det dimper ner lite värme och kärlek i mailboxen. Anton ville berätta att han släppt en video till sin låt We are together , en låt som dessutom kommer att finnas på Spotify inom kort.

Anton skriver följande om låten:

”För en månad sedan så satt jag och skrev ner tankar och funderingar kring min tid i Asien, vilket resulterade i en sång. En sång om de jag har fått möta både i Filippinerna och Thailand, hur man kan få så mycket emot sig bara för man är född på fel plats vid fel tid, ett erkännande och förlåt att jag inte tagit dessa på allvar, men även ett hopp om att lyfta fram dessa människor och att vi tillsammans kan göra något bättre.

Jag är så stolt och glad över detta projektet och jag har längtat att få visa upp det. Denna låt är inget jag vill ha beröm för, utan mitt fokus är att lyfta upp dessa människor och att folk kan få uppleva lite av det jag upplevt. Min förhoppning är att vi tillsammans ska se de människor runt om oss som kämpar och som kan behöva en hjälpande hand, jag tänker framför allt på flyktingarna som rör sig i Europa, men även för människor som har mycket emot sig. Att man hittar sitt sätt att sprid kärlek på.

Denna sången är inspelad tillsammans med dessa barn jag fått möta, jag sjunger tillsammans med dom och för dom!”

Se videon här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011