Roadside Member and the Crouch - Somehow Psychedelic (Video)

POPMUZIK SUMMER

Stockholmsbandet Roadside Member and the Crouch släppte nyligen sin tredje EP Somehow Psychedelic och här kan du se en video till titelspåret. Jag sitter och lyssnar på EP:n just i detta nu och får erkänna att jag blir väldigt glad och lite kär av att lyssna på låtarna. Indierock med influenser från folk och country få mig uppenbarligen att smälta som smör i solsken.

Kolla in videon och lyssna på EP:n!

https://youtu.be/kLlKEexdiV4

Roadside Member and the Crouch @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011