I fjol kunde vi se Göteborgaren Noah Gerstenfeld i Idol. Noah tog sig från audition på Eriksberg ända till veckofinalerna där han krigade till en sjätteplats. 

I vintras släppte Noah sin debutsingel Like a lady och nu är det äntligen dags att följa upp med singeln Never had. En låt om att överanalysera allt ens partner gör och göra saker mer komplicerade än de faktiskt behöver vara. 

Jag satte mig med Noah hemma i mitt vardagsrum för att spela in en poddintervju med den härligt pratglada 20-åringen. Det blev ett samtal om resan till Idol och tiden efter tävlingen. Om hans artistdrömmar och självklart om hans nya singel, fotbollsdrömmarna när han var liten och artister som inspirerar honom. 

Du hör podden här nere, i Podcaster eller hos Acast


Missa inte: Du hittar även Never had i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Noah Gerstenfeld
Facebook
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend